خورشت لوبیا و هویج

دوست دارید خورشت هویج و لوبیا سفید رو با هم درست کنیم؟

گاهی وقت‌ها با خوردن غذاهای تکراری خسته میشیم. امروز یه خورشت قدیمی و اصیل از دیار آذربایجان داریم.

واقعا خوشمزه ‌است. حتما امتحانش کنین بهتون بگم که اصلا فکر نکنین شیرین میشه با چاشنی هایی که میزنیم عالی و یه طعم ترش _شیرین و فوق العاده داره.  

حالا بریم سراغ خورشت خوشمزه مون

 

مواد لازم :

هویج نیم کیلو خلال شده ( برای خلال کردن هویج از خلال کن سه رنده نوین میتونید استفاده کنید)

کره ۵۰ گرم

لوبیا سفید یک پیمانه (لیوان دسته دار فرانسوی )

گوشت گوسفندی ۳۵۰ گرم( میتونید از گوشت گوساله هم استفاده کنید)

ادویه این خورشت: نمک+فلفل سیاه+زرد چوبه

مقداری زعفران دم کرده +رب گوجه

چاشنی :آب لیموی تازه یا آبغوره (به نظر من با جفتش فوق العاده‌ است)

نحوه پخت خورشت هویج و لوبیا سفید :

لوبیای سفید و ۴ساعت خیس میکنم میزارم تا بپزه حالا یه عدد پیاز درشت و نگینی خورد کردم و گوشت و به همراه ادویه ها تو پیاز تفتدادم ومقداری رب واب اضافه کردم گذاشتم بپزه،لوبیا و گوشت رفتن برای پخت حالا بریم سراغ هویج اول هویج هارو پوست گرفتم وبارشته کن هویج و رشته ای کردم میتونید خلالی کنید ولی من به صورت رشته ای بیشتر دوست داشتم ،هویج و داخل تابه با ۵۰گرم کره تفتمیدم وبعد نمک و مقداری زعفران اضافه میکنم ویمقدار آب لیمو وقتی کاملا پخت میزارمش کنار.بریم سراغ لوبیا نگاه میکنم باید اب لوبیاکاملا کشیده بشه وبه اندازه دو یا سه قاشق غذا خوری آب داشته باشه به این مرحله رسید زعفران و یک قاشق غذا خوری روغن به همراه نمک اضافه میکنم. 

و مقدار کمی رب گوجه،نوبت برنج مونه که ازقبل خیس دادیم آبکش میکنیم میذاریم دم بکشه .حالا هم گوشت پخته هم لوبیا و هویج و غذامون کاملا آماده سرو شده، دوستای گلم، هم میتونید مواد خورشت و با هم مخلوط کنید و سرو کنید هم میتونین مثل من کنار هم مثل عکس سرو کنیدراشین رابین»

این مورد را هم مطالعه کنید :  ترشی مشهدی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات جدید

به چه موضوعی علاقه مندید؟

دسته‌ها