قرابیه شکلاتی مغزدار

سلام دوستان گلم،امیدوارم حال دلتون شاد شاد باشه، بی مقدمه میریم برای رسپی این خوشمزه

مواد لازم :

تخم مرغ دو عدد سایز متوسط (درشت نباشه)

پودر قند ۱ پیمانه (من از نیم لیوان استفاده کردم)

پودر نشاسته ۱ پیمانه

کره ۲۵۰ گرم

شکلات چیپسی ۱پیمانه

گردو خرد شده نصف پیمانه

روغن مایه یک پیمانه

وانیل یک قاشق چای خوری (معادل ده گرم)

بکینگ پودر یک قاشق چای خوری (معادل ده گرم )

آرد قنادی تا جایی که خمیر لطیف بدست بیاد

کره ،روغن مایه و تخم مرغ ها رو با همزن دستی هم میزنیم. تا یکدست بشه بعد وانیل و بکینگ پودر و پودر قند و اضافه میکنیم. دوباره هم میزنیم تا موادمون کاملا مخلوط بشه.

 حالا نوبت نشاسته ذرت و آرد که به ترتیب اضافه میکنیم. آرد و کم کم میریزیم که خمیر نرم ولطیف داشته باشیم.

مرحله اخر هم شکلات چیپسی و گردو خرد شده هم اضاف میکنیم درحد مخلوط شدن، میتونید گرد درست کنید یا مثل من با اسکوپ بستنی قالب بزنین، این قرابیه خیلی ترد و خوشمزه است.  من یه مقدار از تیکه های شکلات و ریز و یه مقدارش و درشت گرفتم عالی بود. 

دما و زمانی که برای پخت این قرابیه لازم داریم:

🔴 دمای فر ۱۷۰ درجه

🔵 مدت زمان پخت ۲۰ دقیقه

«راشین رابین»

این مورد را هم مطالعه کنید :  ترشی مشهدی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مقالات جدید

به چه موضوعی علاقه مندید؟

دسته‌ها