حلوای گردو

سلام مهربون های من خوبین خوشین

امروز اومدم با یه حلوای گرم مناسب فصل پاییز و زمستون، مناسب فصل سرما

یه حلوای گرم و خوشمزه و مقوی که تا نخورینش طعمش و نمی تونین حس کنین. حلوای گردوی مازندران یا به گویش مازنی آغوز حلوا که آغوز همون گردو هستش. 

این حلوا اصلا نیاز به زعفران، گلاب، هل نداره چون عطر گردو و برنج خودش به تنهایی فوق العاده‌ست.

یه نکته قبل رسپی بهتون بگم.عزیزان بیشتر افراد برنج و گردو و به صورت مساوی میگیرن.  اما من گردو و دو برابر ونیم گرفتم چون این حلوا هر چی گردوش بیشتر باشه خوشمزه تره.

مواد لازم برای این حلوا:

برنج آسیاب شده  ۱ پیمانه (آرد نشه دونه هاش کمی حس بشه )

گردوی آسیاب شده  ۲/۵ پیمانه

شکر  ۱/۵ پیمانه (خیلی ها شیرین تر ‌دوست دارن بستگی به ذائقه خودتون داره)

آب  ۴ پیمانه

بریم سراغ پخت این حلوای خوشمزه برنج و از یه روز قبل خیس کنید و بعد روی یه پارچه تمیز پهن کنید تا خشک بشه حالا بعد خشکشدن آسیابش میکنیم نه آرد آرد، و نه درشت یه حالتی که بتونی دونه هاش و حس کنی و حلوای لطیفی داشته باشی. ولی گردو رو با رنده ریز خردکن سه رنده نوین کاملا آسیاب میکنیم خیلی ها هم یه مقدار گردو و درشت تر میگیرن وآخرای پخت حلوا اضافه میکنن که من لطافت و نرمی حلوا و بیشتردوست دارم .

برنج آسیاب شده وگردو و آب و شکر و مخلوط میکنم و یه تست شیرینی میگیرم و با حرارت متوسط میزاریم تا حلوامون بپزه، مدام هممیزنم تا حلوا ته نگیره و آبش کم کم خشک بشه و حلوای گردوی ما جمع بشه اخرای پخت گردو زیاد باشه مثل فسنجون روغن میندازه اونموقع با قاشق یه خط وسط حلوا بندازین اگه طول کشید خطه بسته بشه حلوامون آماده س. چون گردوی حلوای من زیاد بود اخرای پختحلوا به روغن افتاد گردوی زیاد باعث میشه حلوا گردو خشک نشه.حالا میتونین تو یه سینی مستطیل پهن کنین و بعد سرد شدن برش لوزیبزنین و یا توی قالب های ریز شکل بدین اون دیگه سلیقه ایه، تو فصل سرما این حلوا عالیه مخصوصا به شب یلدا هم که نزدیک شدیم مناسب این شبه یه حلوای گرم و عالی.

این مورد را هم مطالعه کنید :  ترشی مشهدی

امیدوارم درست کنید و لذت ببرین وبا لایک کامنتای قشنگتون بمن دلگرمی بدین دوستون دارم.

«راشین رابین»

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

مقالات جدید

به چه موضوعی علاقه مندید؟

دسته‌ها