سلام دوستای گلم حال و احوالتون چطوره؟ متوجه شدین چقدر زود پاییز داره میگذره
عاشق حال و هوای پاییز و زمستونم پر از حس و حال خوبه این روزا امیدوارم برای شما هم همینطور باشه
بریم سراغ یه ترشی یا سالاد فصل خوشمزه
ترشی مشهدی:
گل کلم ۱ کیلو پاک شده
هویج ۱ کیلو
خیار ۱ کیلو
کرفس ۵۰۰ گرم
گوجه تازه و سفت ۴ کیلو
سبزی معطر پاک شده :
۲۵۰ گرم ریحان سبز،ریحان بنفش ،مرزه، ترخون، جعفری سیر ۲۵۰ گرم
ادویه :
گلپر، زردچوبه، فلفل سفید، تخم گشنیز آسیاب شده
فلفل تند سبز 7 عدد
سرکه یک پیمانه و نیم
نمک دریا 4 قاشق غذا خوری
همه سبزیجات رو که کاملا خشک شده بصورت نگینی درشت خرد میکنیم. سبزی معطر هم خرد و به بقیه سبزیجات اضافه میکنیم.
حالا گوجه های گوشتی و آبدار و با خردکن سه رنده نوین پوره میکنیم و یک و نیم لیوان سرکه و ادویه ها و ۴ قاشق غذا خوری نمک دریا رو به پورهی گوجهمون اضافه میکنیم. و یه تست مزه میگیریم مقدار تندی وسرکه و نمک بسته به ذائقهی شماست اگه کم بود اضافه کنید و تست مزه بگیرید خوب بود به مواد نگینی سبزیجاتمون اضافه کرده و هم میزنیم. تا مخلوط بشه و داخل شیشه ها و ظرف هایی که هوا نمیکشه میریزیم. درشون و کاملا کیپ میکنیم تا کپک نزنه. من پوره گوجه رو نجوشوندم چون سرکه و نمک داره و مشکلی پیش نمیاد. از نمک ید دار استفاده نکنید باعث نرمی سبزیجات نگینی میشه. گلپر هم خاصیت ضد عفونی داره و مانع کپک ترشی میشه اینو هم حذف نکنید. ماندگاری این ترشی داخل یخچال ۳ تا ۴ هفته هست.امیدوارم درست کنید و لذت ببرید نوش جان. «راشین رابین»